Za sanacijo vašega dimnika oz. nakup dimnika ali dimovodnih elementov v našem skladišču na Zaloški cesti 54 v Ljubljani nas pokličite po telefonu 041 635 020 ali pošljite mail na salon@stone.si.


STOPITE V STIK

STONE d.o.o.

Tel.: 01/ 54-27-260, 041 635 020

E-mail: salon@stone.si

PE Zaloška 54 1000 Ljubljana

KAKO DO NAS?

Nahajamo se v bivši stavbi Teola oziroma nasproti Tržnice Moste. Dostop je možen z ljubljanske obvoznice ali centra mesta Ljubljane.

IZ OBVOZNICE: Obvoznico zapustite na izvozu Ljubljana-vzhod, kjer se boste po Zaloški Cesti peljali še približno 3 km v smeri proti Kliničnemu Centru. Od mesta, kjer se štiripasovna Zaloška Cesta zoži v dvopasovno, se vam po nekaj metrih z desne strani odpre parkirišče s približno 150 parkirnimi mesti. Tu lahko pustite svoje vozilo – naša trgovina je točno nasproti parkirišča, na nasprotni strani ulice.

IZ CENTRA LJUBLJANE: Od Kliničnega centra peljete v smeri Zaloga (obvoznice). Po prečkanju železniških tirov se vam po približno 1 km z leve odpre (edino) veliko parkirišče s približno 150 parkirnimi prostori, kjer lahko pustite svoje vozilo – naša trgovina je točno nasproti parkirišča, na nasprotni strani ulice.

KONTAKTNI OBRAZEC